14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Кметът на Несебър награди Момчил Арнаудов за приноса му в туризма (видео)

Кметът на Несебър Николай Димитров отличи с почетен плакет Момчил Арнаудов – управител на клон „Балкан Холидейз сървисис” в Слънчев бряг. Отличието е по повод 65- годишнината на Арнаудов и признание за дългогодишния му принос за развитието на туризма в Община Несебър. В поздравителния адрес, който беше прочетен по време на връчването на плакета, се казва, че Момчил Арнаудов респектира с богатия си опит в сферата на туризма. Той посвещава 40 години от живота си за развитието на този отрасъл. За много от деятелите в туристическия сектор, той е не само уважаван колега, но и обичан учител.

При получаването на плакета Момчил Арнаудов подчерта, че това отличие за него е чест и отговорност. Той припомни, че идва от Родопите, но тук край морето е бил приет радушно и става един от първите представители на „Балкан Холидейз”.

Поканени на срещата бяха и бившите генерални директори на „Слънчев бряг“ АД и на курортен комплекс „Елените“- Яни Николов и Никола Каръков. За тях Момчил Арнаудов е не само голям професионалист, но и един от пионерите на туристическата индустрия  на територията на Община Несебър.

Гостите на официалната среща се обединиха около пожеланието Момчил Арнаудов да бъде все така всеотдаен в мисията си да създава положителен имидж на Община Несебър. Арнаудов получи за спомен и картина с изглед от Стария град.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук