17.6 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

Лесничей открил разложения труп край варненско село

Разложен труп на жена на около 45-50 години бе открит от лесничей в гората между варненските села Юнез и Кривини, община Долни чифлик. Горският маркирал дъбовите дървета за сеч в събота, когато видял тялото на неизвестната жертва.

„От полицията идваха два дни по ред, разпитваха в селото. Никой обаче няма представа коя е жертвата. От съседните села Солник и Кривини също няма сигнали за изчезнал човек“, казаха жители на Юнец. Местото, където е намерен трупът е на високо в гориста местност. До него може да се стигне от съседните села или от пътя Горска барака-Солник. Наблизо е и пътят Варна-Бургас през Дюлинския проход.

„По време на процесуално-следствените дейности са установени улики за извършени тежко криминално престъпление. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура във Варна. Работата по случая продължава, самоличността на жената не е установена към момента“, каза говорителката на полицията Ивана Милева, цитирана от 24chasa.bg.

„Образуванато досъдебно производство е по член 115 за убийство. Жената е починала след удар с остър предмет. Тя е на 48 години и няма данни да е обявена за издирване, въпреки че трупът й е в напреднал стадий на разложение“, каза пресаташето на Окръжна прокуратура Илка Катрева.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук