9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Марешки пусна метан за 79 стотинки

Анонимни депутати взривиха Референдум 2016 като се изгавриха с желанието на над 530 000 българи за въвеждане на регулация при формирането на цената на горивата. В отговор на безобразните им действия, бизнесменът и независим кандидат за Президент Веселин Марешки отговори като отново взриви пазара на горивата.

След отказа на няколко поредни парламентарни комисии да подкрепят желанието на хората да купуват горивата на нормални цени, предприемачът хвърли нова бомба, пускайки метан на цена от 0,79 лв./кг. Горивото обаче ще може да се зарежда само в Добрич или поне на този етап, пише Марешки в съобщение до медиите.

„Метанът е основно гориво за таксиметровите автомобили и за част от транспортните фирми, включително и такива, които обслужват автобусните линии в градовете. Понижаването на неговата цена логично трябва да доведе до поевтиняване до цената на билетето за градския транспорт. Така от нашите действия ще спечелят и обикновените хора, което е и нашата крайна цел“, коментира Веселин Марешки.

Веригата му бензиностанции има едва 7 обекта в цялата страна – в градовете Варна, Айтос, Габрово, Горна Оряховица, Свищов, Павликени и Добрич.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини