15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Митьо Пищова: Ще раздаваме кебапчета и лимонада. Ще поканим и Цеца

ГЕРБ има сигурна подкрепа, ако кандидатът за президент на партията Цецка Цачева стигне до балотаж. В подкрепа на партията на Бойко Борисов се обяви кандидатът за президент Димитър Маринов, по-известен с прякора си Митьо Пищова.

„С ГЕРБ съм се родил, с ГЕРБ ще умра“, каза в интервю за Дарик Пищова. Заедно с кандидата за вицепрезидент Радослав Петров, известен като Радо Шишарката, ще закрият предизборната си кампания в Стара Загора с концерт, на който е поканена да пее и сръбската звезда Цеца Величкович.

„Ние водим компания срещу комунистите, срещу 21, срещу АБВ. Ние водим битка срещу комунягите. Ние ще пеем, ще танцуваме по селата и мегданите, по селските ресторанти, по училищата, в селските училища. Ще раздаваме по една лимонада и една бира на всички наши възрастни обожатели и приятели“, каза Пищова.

По думите му отсега още кампанията е свършила.

„Победителят е голямата партия ГЕРБ. Балотаж ще има между тъпия летец комунист и ГЕРБ. На балотажа ще подкрепя ГЕРБ. С ГЕРБ се родих, с ГЕРБ ще умра и ще подкрепя на балотажа ГЕРБ“, посочи категорично кандидатът за президент Димитър Маринов.

Относно закриването на кампанията той заяви, че готвят много изненади.

„Радо Шишарката ще пее и ще има четири часа концерт. Готвя голяма изненада. Сръбкинята Цеца ще пее на финала в Стара Загора. Също ще пеят и Сашка Васева, Сашо Роман и Тони Дачева. Ще има много кебапчета. Ще има сръбска скара, три сергии със скари. В Стара Загора ще бъде черешката на нашата кампания“, обеща Пищова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук