11 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Младежи от ГЕРБ се обучават как да печелят проекти

 „Общинските администрации в цялата страна изпитват остра нужда от обучени кадри за разработване и управление на проекти“. Това заяви бургаският евродепутат Румяна Желева по време на двудневния форум, който се проведе по нейна  инициатива през почивните дни в Бургас. Целта на семинара е да даде на младите хора практически умения, които впоследствие те да прилагат в полза  на общините, подчерта Желева.
В обучителната програма участваха над 50 членове на МГЕРБ от Бургас и областта. dsc06699.jpg„Семинарът бе много полезен на младежката организация на ГЕРБ, защото нашата политика е да подготвяме кадри, които да са социално ангажирани и да имат бъдеще, както в Европа така и у нас. Вярваме, че община Бургас оценя потенциала на младите хора и ще го използва по най-добрия начин“, заяви председателят на МГЕРБ в Бургас Тодор Йосифов.В обучението лекторите от Балканския институт по труда и социалната политика наблегнаха на структурите на Европейския съюз и актуалните възможности, които той предлага през амбициозните млади хора, решили да натрупат опит и в чужбина.
Румяна Желева пожела на участниците да напишат най-добрите проекти, да  ги спечелят и впоследствие да ги реализират за благото на всички бургаски граждани.Чрез този семинар евродепутатът продължава инициативата си от миналата година да подготви сериозен екип, който ще използва максимално програмите на Евросъюза за по-доброто развитие на Бургас.  След заключителната дискусия всички участници във форума получиха специални сертификати за завършено обучение.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук