24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Младежи от Карнобат се обучиха как да живеят здравословно

Клуб „Психология“ към Национално Сдружение „Младежки Глас“ проведе поредното си мероприятие ориентирано към младите хора. Младежи от Карнобат участваха в обучение на тема  „Превенция на заболяванията сред подрастващите“, с гост лектор Милена Петкова, която е педиатър и танц терапевт.

„Изключително съм щастлива, че успяхме да привлечем младите хора, които да станат част от тази лекция, защото знам, че в тяхната възраст е много трудно да разграничиш и да си наясно със себе си. Това е най-доброто по пътя на здравословния начин на живот. Знам, че точно в тази възраст имат нужда от подкрепа и насоки, как да се грижим за себе си, за да се чувстваме възможно по най-добрия начин” каза Славина Тошева, председател на клуб „Психология“ към сдружението.

Младите хора имаха възможността да задават въпроси, които ги вълнуват, да споделят своята гледна точка по проблема и да бъдат активни по темата. Мероприятието беше уважено от Владимир Крумов и Антоанета Стоянова, със съдействието на Чавдар Вълев, който е председател на клон Карнобат към сдружението.

Обучението се осъществи по проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите, по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спортa. Мероприятието е поредната инициатива на сдружението подкрепена от местната общност в името на развитието на младите хора в града.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук