15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Младите хора от Поморие маркираха предизборните градинки

В знак на протест срещу политическото статукво в Община Поморие младежи от региона поставиха знаменца на ГЕРБ около градинките в общинския град. По думите на младите хора мястото не е избрано случайно, тъй като площадки и градинки в Поморие се правят само преди избори.

„Промяна за Поморие” са написали нициаторите на част от флагчетата като ясен знак, че не подкрепят застоя на морската община. Един от основните проблеми на младите хора в града е категоричното нежелание на местната власт да запази и изгражда имиджа на учебните заведения и по тази причина учениците още след 7-ми клас продължават образованието си в Бургас. Младите семейства пък няма къде да разхождат децата си, освен в предизборните градинки, които след вота администрацията забравя да поддържа.

„Подкрепям решението на младежите. Много от тях познавам, други се свързаха с мен през интернет. Те сами разбират, че общината ни не се развива и разчитат ГЕРБ да промени статуквото и тук”, коментира кандидатът за кмет на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев. По време на срещата му с десетки млади хора от региона стана ясно, че те сами осъзнават, че най-добрата превенция срещу наркотиците е спорта. За съжаление в морската община няма изградена адекватна спортна инфраструктура. „Запознат съм с този проблем. Той не може да се реши веднага, след толкова много години бездействие, но ще бъде един от приоритетите на управлението на ГЕРБ”, заяви Алексиев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук