11 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Нефтохимик напуска професионалния футбол

Нефтохимик е на път да напусне професионалния футбол. До края на седмицата от ръководството на шейховете се готвят да уведомят официално БФС. Днес зелените трябваше да стартират подготовка за участието си във втора дивизия.

Само седем футболисти на Нефтохимик се явиха за първата тренировка на отбора. Такава обаче не се състоя защото остава неясно бъдещето на клуба във втора дивизия.

neftochimik izliza 1

Собственикът Община Бургас и бизнесменът Павел Бошнаков към този момент не гарантират финансово бъдеще на клуба. Слуховете за бившият благодетел Николай Филипов или собственика на Локо Пловдив Коко Динев също не бяха потвърдени.

„Единия вариант е до няколко дни да пусна писмо до бълг. Футболен съюз, че ние се отказваме от участие във Б професионална футболна група. Тогава в наредбата пише, че трябва да отидем в най-долното ниво на областния футбол. Демек Б окръжна. „, коментира Николай Тодоров– изпълнителен директор Нефтохимик 

nikolai todorov

Другата опция в клуба е да стартират с изцяло юноши от школата. От ръководството обаче коментират, че при този вариант те ще бъдат похабени.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук