24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Николай Тишев обсъди с жители на Лазур и Братя Миладинови административното обслужване в община Бургас

Граждани на бургаските комплекси Лазур и Братя Миладинови се срещнаха с водачът на листата на БСП Николай Тишев и кандидатът за общински съветник Живко Господинов, за да разберат приоритетите, които ще отстояват социалистите в общинския съвет. Най-голямо оживление, събуди темата за административното обслужване в община Бургас.

IMG_1787Тишев, заяви че е нужно да бъде намален драстичния размер на глобите за маловажни административни нарушения, както и да бъдат променени контролните режими, които налагат несъразмерно бреме върху дейността на малкия и среден бизне с в община Бургас. Социалистите се обявиха, че ще работят за едно активно участие на общинската администрация, която да привлича инвестиции и увеличава на заетоста в Община Бургас.

Бе обсъдена още, необходимостта от облекчаване и контрол на достъпа на граждани до административни услуги в община Бургас, както и законодателните промени за предпазване на гражданите от налагане на необосновано високи местни данъци и такси.

Тишев и Господинов, споделиха пред гражданите, че ще настояват за изменение на законодателството и въвеждане на административни райони в община Бургас .

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук