24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Николов с послание: Защо обичам Бургас! /галерия/

„Обичам Бургас, защото има повече бъдеще отколкото минало!”. Това написа кметът на Бургас и кандидат за кмет от ГЕРБ за трети мандат Димитър Николов, след което залепи посланието на кутия, в която ще бъде събрано споделеното от бургазлии, защо обичат града си. Кметът, както и събралите се граждани и журналисти, получиха и стикер „Аз Обичам Бургас“. Инициативата е на младежите от ГЕРБ.

 

Идеята е много положителна. Смятам, че ще съберем изключително красиви послания, защо бургазлии обичат града си. Аз лично обичам Бургас защото това е моят роден град, защото това е градът, който не престава да се развива, на който му предстои още по-голямо бъдеще, отколкото история, и не на последно място, защото това е градът на младите хора”, заяви Галя Василева- кандидат за общински съветник от ГЕРБ.

Инициативата „Защо обичам Бургас” бе подкрепена и от обичания от поколения актьор Георги Мамалев, който посети шатрата на ГЕРБ и поздрави Димитър Николов за преобразения през годините на негово управление град.

Всичките послания, които ще бъдат събрани днес ще бъдат качени на фейсбук страницата на МГЕРБ, за да могат всички бургазлии да се запознаят с тях.

Преди да стигнат до предизборната шатра на ГЕРБ до Часовника, членовете на младежката организация преминаха по централната улица „Александровска“ с тениски от кампанията за Местни избори 2015.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук