24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Нова Република: Ние сме автентичната десница и ще бъдем в следващия парламент /видео/

Бургаска област е наш приоритет затова се кандидатирам за народен представител от тук. Това заяви водачът на листата на Нова Република за Бургаска област Стоил Яков, който е председател на Националния предизборен щаб на политическата формация. Втори в листата е синът на големия бургаски художник Георги Баев, адвокат Иво Баев.  Третият в листата на „Нова Република”, кметът на Тополовград Божин Божинов,  е подал заявление в Районните избирателни комисии да бъде заличено  името му от листите в Бургас и Хасково. Стоил Яков обясни, че Божинов е решил да се оттегли от изборната надпревара, заради публични реакции по повод негови изказвания в медиите преди 3 години. Кметът на Тополовград е уточнил, че никога не е бил доброволец в Крим, нито е участвал във военни действия, каквито заглавия са се появили в някои медии.

„ Политическият съвет на Нова Република благодари на Божин Божинов за решението му да подаде заявление за заличаване от листите и за намерението му да продължи да работи за успеха на „Нова Република”, заяви Стоил Яков.

Бяха представени и останалите кандидати за народни представители ат „Нова Република” в Бургаски регион, сред които  съдовия хирург Борислав Тръпчев, IT специалистът Весела Грекова, Георги Стоянов- магистър по управление на европейски проекти,  художникът Митко Иванов, д-р Татяна Михова, Чанко Стайков и областният лидер на ДСБ Ивайло Ляхович.Водачът на листата Стоил Яков призова десните избиратели да изберат бюлетина №4 защото от Нова република са доказали, че могат да жертват властта заради принципите си.

Кандидатите за народни представители на „Нова Република”  раздадоха мартеници на всички присъстващи с пожелание за здраве и късмет.

 „Нова Република”  е под № 4 в интегралната бюлетина.

  1. Стоил Стоянов Яков
  2. Иво Георгиев Баев
  3. Богдан Асенов Христов
  4. Борислав Тодоров Тръпчев
  5. Весела Петрова Райкова-Грекова
  6. Георги Петров Стоянов
  7. Диана Емилиянова Чорбаджийска
  8. Константин Георгиев Георгиев
  9. Митко Пейчев Иванов
  10. Николай Василев Чакъров
  11. Таня Христова Божинова
  12. Татяна Димитрова Михова
  13. Федя Димитрова Рошманова
  14. Чанко Иванов Стайков
  15. Ивайло Денчев Ляхович
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук