20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

„Нощните вълци” на Путин засадиха дърво в Бургас, но предизвикаха сбиване

Славянският поход на „вълците на Путин” започна от Бургас. Комплекс „Славейков” беше събуден рано сутринта от рев на над 50  мотора, развети знамена и руски военни маршове.  Целта на мотошествието е обединение на славянския свят, а лично президента на Русия Владимир Путин често се появява сред рокерите. Въпреки че те отричат походът им да е свързан с каквато и е да е политика,”Нощните вълци” не крият симпатиите си към руския президент.

Андрей Бобровский – Ние поддържаме това, което прави нашият президент и открито казваме това, което ни харесва

Пламен Николаев- Човешката природа е да носи добруване , Путин в момента е олицетворени е на добруването на света , ако Обама или президента на Нигерия правеше това щях да носа техните ликове

За здраве и успешен поход беше отслужен водосвет, а рокерите засадиха „славянското дърво“ – липа като символ на единството на славянските народи. Българският свещеник получи икона на Свети Архангел Михаил за бургаския храм „Св. Богородица”

В същото време група украинци се бяха събрали на изхода на Бургас с намерение да направят шпалир на позора. За тях рокерите са войстващи националисти, участвали в анексирането на Крим.

Стигна се до ръкопашен бой с паравоенна организация „Български войнски съюз“  и арести.

Следващата спирка на вълците на Путин е Шипка и София.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини