18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

„Нощта на Бургас” -професионален бокс за ценители

На 26. 09. 2015г.  спортна зала „Младост” ще бъде домакин на Първия турнир по професионален бокс „Нощта на Бургас”. Мероприятието се организира от най-новия боксов клуб в Бургас „Сарафа” и Български професионален боксов съюз, с подкрепата на най-голямата българска проумотърска компания „MAXFIGHT”  и Община Бургас.

 

Сред интересните имена във файт картата на „Нощта на Бургас” са двойката дебютанти на професионалния ринг – Филип Филипов и Борислав Грозданов. Първият – голямата надежда на Бургас, в който големият Серафим Тодоров видя свой наследник, а опонентът му – младата надежда на треньорът Цончо Колев. Сред претендентите за титлата е и балканският шампион Стилиян Костов.

На ринга ще се качи и един от най-обичаните бургаски имена в професионалния бокс  – Милен Паунов. Шампионът от турнира „BIGGER’S BETTER” , който спечели 18 хиляди долара и билет за международния ринг в популярната верига, ще се качи на ринга в тежка категория срещу опитния бивш ММА боец Христо Петров.

Като кулминация на вечерта зрителите ще видят и небезизвестния колоритен Константин Семерджиев, по-известен като Коко Тайсъна. Балканският шампион и участник в няколко финала от европейски първенства се подготвя за поредното си шоу на ринга, този път в Бургас!

 

 

Официалното теглене на участниците е ден преди Гала вечерта, на 25.09.2015 от 18ч на площад „Тройката”. Целта е популяризиране на мероприятието и Бургас като европейска столица на спорта за 2015-та година.

 

Професионалният боксов турнир „Нощта на Бургас” е с начален час 20:00ч.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук