14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Обраха банков клон в Бургас, липсват около 170 хил.лв? /видео/

Банков клон e бил ограбен тази нощ в Бургас Той се  намира в обща сграда на известен хранителен магазин в бургаския комплекс „Изгрев“ . Сигналът за проникването е подаден в 8:40 часа. Според информация на МВР Бургас в сградата е проникнато от съседно помещение чрез пробиване на дупка в  стена от гипсокартон. Според неофициална информация крадците са проникнали от ремонтиращ се магазин за дрехи, който се намира в другия край на сградата на хипермаркета. По първоначални данни, двама са влезли вътре.

Тази сутрин районът беше отцепен и блокиран от полицаи, които не допускаха граждани на територията на паркинга и хипермаркета. На място беше и директорът на МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Все още няма официални данни дали има откраднати пари от банката и в какъв размер са те. Пред офиса има охранителни камери, но не е имало жива охрана. На мястото на инцидента пристигна и бившият областен управител на Бургас Константин Гребенаров, който е регионален директор „Сигурност“ на банката. Той обаче отказа какъвто и да е коментар.

Огледите продължават. Това е първи банков обир в Бургаски регион за тази година.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук