24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Вижте първите окончателни регистрации за изборите в Несебър

Общинската избирателна комисия обяви първите окончателни регистрации на участниците за изборите в Община Несебър. Първата окончателна регистрация, след проверка на подписката, съдържаща 4613 подписа, е на независимия кандидат за кмет на Община Несебър Николай Димитров. Тя е извършена от ТЗ „ГРАО”-Бургас на 17 септември след подаване на необходимите документи от Инициативен комитет в състав: Ирена Лашкова, Добринка Тожарова, Гергина Бабева-Цанева, Георги Момчилов,Катина Тодорова и е обявена от Общинската избирателна комисия /ОбИК/ с решение №59 на 18 септември в 18,13 ч.

Втората регистрация е на местна коалиция /мк/ „БСП-пк „Тракия” с листа от 10 кандидат съветници, в която първите трима са: Георги Георгиев, Пенко Пенчев, Петър Тодоров.От мк са регистрирани и кандидати за кметове на кметства/ккк/. За Баня-Янка Чакърова,за Оризаре-Черню Пенчев,за Тънково-Христо Николов.

Листата на НФСБ е от 17 човека, като първите трима са: Александър Александров, Михаил Радев и Станимира Периклиева.Александров е регистриран и като кандидат за кмет на Общината.Регистрани са ккк-в Оризаре-Щерю Керчев и в Обзор-Райко Димов.

Третата регистрация е на мк „Сила”. Тя е за листа за съветници от 21 човека  ,а първите трима са: Пейко Янков,Румен Кулев и Красимир Мавров.

Максим МОМЧИЛОВ

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук