22.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Папагали от три континета на изложба в Бургас

От 1- ви юли 2016 до 31-ви август 2016 в Mall Galleria Бургас ще гостува международна изложба на папагали от 3 континента.

 

Официалното откриване на най-голямата изложба за екзотични птици в Източна Европа е на 1 юли от 18.00 часа в Mall Galleria на ниво 1, а за нетърпеливите вратите ще отворят още в 10:00ч сутринта.

 

В изложбата „Macaw Garden Show“ са включени над 35 вида пернати: седем вида Ара, четири вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, като и три вида много редки птици. Това са Хиацинтовата Ара – Джулс (както казват децата „Синия папагал от филма РИО“), Токо Тукана – Рафи и Златния папагал – Съни.   Фактът, че птиците не са поставени в клетки, нямат прегради, а са свободни, прави изложбата още по-вълнуваща. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им така, както би ги видял в естествената им среда. За това допринася и интериорa, който Ви кара да се чувствате като в истинска джунгла.

Организаторите ще позволят на всички посетители да се снимат за спомен с пернатите приятели, а също така биха могли и да си поговорят с тях. Настроението се покачва и от факта, че всеки посетил изложбата се включва в томбола за спечелване на един говорещ папагал от вида Кралско Жако.

Както споделят организаторите от Macaw Garden Show: „Сигурни сме че тази година, най-желания от децата на Бургас домашен любимец, ще бъде папагал

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини