20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Погнаха щерката на Пламен Галев

Отрочето на бизнесмена Пламен Галев, което по информация на вестник „Галерия“ живее предоволно във Великобритания, скоро, подобно на баща си, ще влезе в полезрението на служителите на реда. Светлана Галева живее като принцеса в централен Лондон и притежава автопарк за милиони. Високите скорости явно са най-голямата слабост на девойката, която често излага себе си и приятелките си на рискови ситуации.

Галева е била засичана нееднократно да форсира луксозните си возила по централните лондонски булеварди. Студентката имала лошия навик да посещава престижни нощни заведения, в които никак не си мерела глътката. Светлана консумирала обилни количества марков алкохол, а после без угризения и притеснения се качвала зад волана. Шофирането в нетрезво състояние обаче далеч не е единственото и прегрешение.

Галева натискала педала на газта до максимум и карала с бясна скорост, без да се замисля, че е потенциален убиец на пътя. Тя кръстосвала английската столица и дори отразявала подвизите си с видеоклипове, с които се хвалела пред свои авери. Милионерската наследница не се притеснявала от евентуални пътни произшествия, защото знаела, че ако се случи нещо на автомобила, това ще бъде повод татко й да я подсигури с нова и още по-мощна кола.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук