13.8 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Полицаи следят Ралф Сундберг да не нарушава домашния арест в Слънчев бряг /видео/

Шведският турист Ралф Сундберг, който изрита брутално камериерка в Слънчев бряг, е под домашен арест в апартамент в квартал „Стадиона“ в Слънчев бряг, след като от друг хотел в курорта са отказали да го настанят. На закрито заседание състав на Бургаския окръжен съд изненадващо пусна от ареста шведа. Полицаи следят  шведския турист да не напуска жилището.

Катя Костадинова чисти етажа, където живее сега шведът. Знае за случая с битата нейна колежка в Слънчев бряг и се страхува.

Сундберг   беше задържан с решение на Районния съд в Несебър на 15 юни , след като безпричинно изрита в главата българска камериерка в хотел в Слънчев бряг. Магистратите няколко пъти отхвърляха молбата му за освобождаване от ареста.  Наблюдаващият прокурор по делото Радост Бошнакова нарече безобразие освобождаването на Сундберг от ареста. Тя се закани,  че ще разследва адвоката на шведа Никола Атанасов, който е подвел съда с представен недействителен документ за наем.

Радост Бошнакова- наблюдаващ прокурор по делото  Защо адвоката си е позволил да представя документи с невярно съдържание. По простата причина, че собственика на хотела Планета говоря е казал, че няма в никой момент сключен договор за наем или резервация за това лица. По тези причини съдът се  е доверил на адвокат Атанасов , който е представил пред съда, че лицето има договор за наем и най-вероятно това  е била обосновката за постановяване за изменение на мярката

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук