16 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Реформаторите: Гласувайте за хора, които познавате, а не за анонимни статисти

В неделя, когато отидете до изборните урни, гласувайте за хора, които познавате, а не за анонимни статисти. Нашата листа общински съветници e интелигентният избор за Бургас”, казаха реформаторите при закриването на кампанията си, което се състоя на временната приемна до Часовника.

„В нашата кампания поставихме на първо място кварталите и комплексите на Бургас, както и прекия контакт с хората. Приоритетите ни през цялото време бяха изобразени на стените в приемната. Картата на Бургас бе фон на хилядите ни срещи с жителите на морския град. А благодарение на  инициативата „На кафе с общински съветник” успяхме да сближим дистанцията и да говорим с бургазлии за това, което ги вълнува”, каза водачът на листата с кандидати за общински съветници на Реформаторски блок – Бургас д-р Георги Митев.

Вторият в листата Тошко Иванов заяви, че през цялата кампания са призовавали бургазлии да не им задават въпроса какво биха направили за тях, а сами да изкажат идеите си и да споделят темите, които ги вълнуват. Подход, който е дал повече от добър резултат.

„В откритата приемна разговаряхме с над 2700 бургазлии. Всички те на чаша кафе ни споделиха своите идеи, проблеми и виждания за бъдещето на Бургас. Отборът на Реформаторския блок е готов да работи по темите, които вълнуват бургазлии. Отстояваме  мнението, че общинският съветник е длъжен да се отчита в края на всяка година за свършеното от него и, че не трябва да е анонимен”, каза Тошко Иванов.

IMG_0479

Реформаторите призоваха бургазлии да бъдат активни в неделя  и да направят  разумен и информиран избор. Водачът на листата обяви, че откритата приемна не спира да функционира, просто кафето се мести в централите на партиите от коалицията, които са отворени за граждани  целогодишно.

В листата на Реформаторския блок има представители от  всички квартали и комплекси на Бургас. Затова кандидатите за общински съветници поставиха специални  стикери  върху  всеки квартал. Посланията на стикерите  на водача  и втория  в листата бяха:  „Лазур” избира, „Меден рудник” избира, „Ти избираш!”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук