11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Реформаторите се срещнаха с жители на к-с „Славейков”

Кандидатите за общински съветници от Реформаторски  блок-Бургас  се срещнаха с жители на к-с „Славейков“. На срещата бяха обсъдени редица проблеми, като този с шума от прелитащите самолети, плащането на такса смет и възможността за нейното индивидуализиране спрямо лицата.

Също и промяната на начина на събиране и извозване на отпадъците в контекста на разделното събиране, което на този етап според представителите на  комплекса не се изпълнява съвестно. Жителите на „Славейков” обсъдиха и проблемите около многото бездомни котки и неетичните собственици на домашни любимци. Беше засегната и темата за програмата за саниране на жилищата и начина, по който тя ще доведе до дълготрайна енергийна ефективност и намаляване за сметките за ток.

Кандидатите за общински съветници се ангажираха, че ако бъдат избрани, ще провеждат редовни срещи с гражданите, за да има непрекъснат контакт между тях и техните избиралите. Те не пропуснаха да окуражат гражданите  да участва по-дейно в управлението на града чрез подписки, с цел по-ефективно решаване на наболели и тепърва възникващи проблеми. В срещата участваха водачът на листата д-р Георги Митев, Митко Иванов и Чанко Стайков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук