12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Сгащиха „готвачки“ на дрога в „Изгрев“

Служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас са извършили проверка в частно жилище, разположено в бл. 15 в к-с «Изгрев», ползвано от 30-годишната Д.К. Намерени и иззети са: две стъклени колби, солна киселина, йод, 10 блистера от медикамент, тампони със специфичка миризма, както и прекурсори, служещи за производство на синтетичен наркотик.

В апартамента освен Д.К. била и 22-годишната М.С. от Бургас, като двете жени са задържани за срок до 24 часа. В хода на полицейските действия е установен и задържан за срок от едно денонощие криминално проявения К.П., 42-годишен от Бургас, в когото е намерена кутия от цигари, съдържаща жълтеникаво кристалообразно вещество / метамфитамин/.

Проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия, сред които и разпит на свидетели пред съдия. Материалите, събрани до момента по случая са докладвани в Бургаска окръжна прокуратура. Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук