7.1 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Седем юноши влизат в групата за Царско село

 

Старши-треньорът на Нефтохимик Николай Кръстев ще гласува доверие на играчи от Елитната юношеска формация до 19 години за домакинството на Царско село. За клубния сайт той разкри, че седем юноши ще влязат в групата за първия мач от турнира за Купата на България. Срещата е утре (19.09), от 16:00 ч., на стадион Българово.

Освен юношите, в плановете на старши-треньора ще влязат играчи, които до сега не са получавали достатъчно възможности за изява. Целта е основният състав да бъде в оптимална форма за мача с Черноморец (Балчик) от официалното първенство, който ще се играе в неделя (24.09).

Извън групата за Царско село със сигурност остава трайно контузеният вратар Димитър Николов, който се възстановява, след като получи счупвания на носа и скулата още в първия си мач с тима на Нефтохимик – срещу Локомотив (София). Продължава лечението и на Мартин Иванов, който получи мозъчно сътресение по време на същия мач.

Кадровата ситуация  в отбора се влоши допълнително с контузията на Живко Илиев.  Титулярният халф пукна кост на стъпалото по време на тренировка и ще се наложи да почива около месец. Виктор Янев също няма може да помогне на отбора си. Нападателят търпи дисциплинарно наказание заради удар без топка по противников играч след последния мач срещу Струмска слава (Радомир).

На линия за срещата ще бъде вратарят Атанас Гичев. Той се завърна след дълга принудителна почивка заради мускулна травма. В добро здраве вече е и нападателят Георги Бинев, който претърпя инцидент извън терена.

Билетите за първия мач от Купата на България традиционно ще бъдат на цени от 2 лв за сектора и 5 лв за ложата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук