14.9 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Секс квартет заработвал по 6 бона край морето

Съдържателят на оборотен публичен дом в к-с „Изгрев“ с условна присъда от 2 години лишаване от свобода с четири години изпитателен срок, след споразумение с прокуратурата. Районните магистрати в Бургас му наложиха и глоба в размер на 5 000 лева. 

Публичният дом се намирал в блок 181 в комплекса. Работил от до края на март тази година, когато спецченгетата щурмували бардака пред слисаните погледи на проститутки и техните клиенти. Сутеньорът Иван Иванов сам си офертирал момичета от Чирпан и Стара Загора. От съдебното решение става ясно, че гастролирал с четирите си жрици в морските курорти юг от Бургас. 

Квартетът изкарвал по около 6 000 лева само за един ден, става ясно от показанията на момичетата. Жриците на любовта отчитали заработеното пред Иван. Делбата била 50/50. След поредното дело за сводничество държавата се сдоби с няколко руси перуки, кожен камшик, колан за ролеви игри и… „зелен силиконов инструмент с 10 на брой топчета по дължината му“. Заедно със секс играчките са иззети и шест мобилни телефона.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини