28.2 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

Ученикът, който наби авиоинженер, ще се обучава сам

16-годишният Димитър Ч., който преби възрастен мъж, няма да посещава повече учебни занятия в Професионалната гимназия по електротехника.

По решение на педагогическия съвет на учебното заведение провинилият се тийнейджър е наказан с преминаване на самостоятелна форма на обучение. Той трябва да се подготвя индивидуално по предметите и да се явява на изпитни сесии. Ще му бъде изключително трудно, коментира пред „24 часа“ директорът на гимназията Коста Папазов.

На 9 януари младежът не понесе забележка на 64-годишния авиоинженер Чанко Стайков и се нахвърли върху него с юмруци. Инцидентът станал на слизане от автобус по линия 15. Димитър Ч. е бил заедно с приятелката си, момичето поставило канлите си ботуши на седалката и възрастният мъж го смъмрил.

Известно време идваше на училище, но нещата не се получиха, затова педагогическия съвет реши, че извеждането му от занятията ще е по-добре и за него, и за останалите ученици, допълни Папазов.

За побоя в автобуса все още се води разследване от Районна прокуратура – Бургас. Изясняват се детайли около случилото се, уточниха от обвинението. След инцидента от ОДМВР съобщиха, че търсят очевидци.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук