9.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Ученици от Полша идвали на секс туризъм у нас

Ученици от Полша идват на секстуризъм в България. Тийнейджърите се наливат с евтин алкохол и правят безразборен секс по време на летните лагери, които се организират през ваканцията им по родното Черноморие. Това става ясно от обширен репортаж на полското издание на „Нюзуик“, озаглавен „Содом и България“, цитиран от „Телеграф“. В него се разказва подробно за нравите на 15-16-годишните поляци по време на черноморските им почивки у нас.

Работата в България изправя косата на Малгожата – харцерка, или по нашему скаут, с дългогодишен опит, която през лятото пътува с ученици на летни лагери като възпитател. През тази година Малгожата е на Златни пясъци и всяка вечер проверява подопечните си дали са трезви. Полските тийнейджъри тъкмо се гласят да ходят в някоя от многобройните дискотеки в курорта. Пред „Нюзуик“ жената разказва, че в България не е проблем непълнолетни да посещават нощни заведения и да им се сервира алкохол. В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята, има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След полунощ бягат на плажа и по дискотеките.
„На дискотеките пият, после гълтат таблетки, които неутрализират миризмата на алкохола, и не могат да ги изловят“, признава възпитателката. Във форума на полския интернет портал Onet.pl тийнейджъри също твърдят, че възрастта не е пречка, за да им налеят алкохол в българските дискотеки. Резиденти на полски туристически бюра признават, че има случаи, когато местните туроператори организират за 14-16-годишни ученици фолклорни екскурзии с дегустация на вина и ракия.
Идвайки на море в България, децата са освободени, а лагерът се превръща в упражнения по липсващия в училище предмет „сексуално възпитание“. Младежите се състезават колко съученички ще обезчестят, спят заедно, играят на бутилка. Хит са общите душове. Разхождат се чисто голи из хотела. Ходят с минижуп без бельо по заведенията. Според „Нюзуик“ и Малгожата не става въпрос само за провокация, а и за прелъстване на мъже – клиенти.
По време на лагерите полските гимназистки си докарват по нещо с пари от секс. Местните са се научили, че могат лесно да си намерят девойка към 21-22 часа около хотела. Младите полякинчета прибират между 20 и 50 евро за орална любов и секс набързо в храстите.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук