15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Хотелиерите в Слънчев бряг искат спешна среща с Бойко Борисов

Подкрепяме усилията на Правителството и Държавата за спазването на законността в к.к. „Слънчев бряг”, но да е по начин, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса. Това се казва в декларация от Съюза на собствениците в курорта, изпратена до премиера.

„Призоваваме местната власт в лицето на Община Несебър да влезе в ролята си и да предприеме действия в съответствие със задълженията си на стопанин на публичната общинска собственост в к.к. „Слънчев бряг”.

Държавата да реши окончателно въпроса с управлението и администрирането на к.к. „Слънчев бряг”.

Подкрепяме решението си взето на Годишното общо отчетно събрание на СНЦ „Съюз на собствениците”- Слънчев бряг от 2015 година, и както многократно сме настоявали за премахване на незаконните временни обекти в к.к. „Слънчев бряг”, ограничаване на шума и последствията от туровете „бар кроул”. Настояваме за решаването на статута на инфраструктурата в курорта.

Приканваме на спешна съвместна среща в к.к. „Слънчев бряг” Премиера на Р България Бойко Борисов, Вицепремиера Валери Симеонов, Министъра на туризма Николина Ангелкова и Кмета на Община Несебър Николай Димитров.

Надяваме се на бърза реакция от Ваша страна! “ се казва в декларацията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук