14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Цветанов: Зад Златко Димитров застава най-голямата партия, за да има видими резултати и в Несебър

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов показа своята подкрепа за кандидата за кмет на община Несебър от ГЕРБ Златко Димитров. Той присъства на откриването на предизборна шатра в центъра на Новия град на ул. „Хан Крум 11”. Тя ще бъде и приемна за среща между гражданите и кандидата за кмет и съветници в морската община.

„Идването ми в Несебър е ясен знак, че искаме реална промяна в общината. Златко Димитров е разумен и правилен избор за кандидат. Вече се е доказал като мениджър, натрупал е много опит и знае как да развива туризма. Неговата програма е достижима и с необходимата подкрепа ще бъде реализирана”, заяви Цветанов.

цветанов несебърПред председателя на националния предизборен щаб и областния лидер на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев бяха представени основни моменти от програмата за управление на кандидата за кмет Златко Димитров. Стратегия за реализиране на европейски проекти в полза на гражданите на община Несебър и реформи в здравеопазване, социална политика, образование и културата са само част от акцентите в платформата.

„Всички знаем колко трудно се влиза в битка в подобни райони, затова партията зад теб има значение, а зад Златко Димитров застава най-голямата партия. Това е доказателство за поета лична морална отговорност. Всички виждате резултатите в общини като Бургас и Варна, затова в Несебър заставаме зад един достоен и честен кандидат, който е близо до хората и има заряд да поведе съгражданите си.  Той имаше възможност да чуе и мнението на местните хора, които споделиха, че Несебър е в застой и е наложителна промяна.

Цветан Цветанов получи подарък от несебърлии – ръчно изработени сувенири по случай днешния църковен празник Света Петка.

По-късно днес председателят на националния предизборен щаб се срещна с кандидата за кмет на Равда Христо Яръмов и разговаря с жители на населеното място.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук