13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Забулена с фередже се появи на общинската сесия в Пловдив

Забулена с фередже съветничката от Патриотичния фронт в Пловдив  се появи на заседанието на Общинския съвет и смая колегите си. Нина Гьошева преметна черен копринен шал, закри лицето си и седна на банката.

По този начин тя изрази протест от решението на мнозинството, което на предишното заседание отхвърли предложението на патриотите да бъде въведена забрана за фереджетата в Пловдив.

Според лидера на ВМРО в града Александър Сиди решението на общинските съветници е непонятно при положение, че Пловдив е Европейска столица на културата. Той напомни, че радикалният ислям се опитва от столетия да превземе Стария континент.

„В последните години доста от терористичните атентати са дело на мюсюлманки, които крият бомбите под фереджетата и се самовзривяват“, напомни Сиди. И попита: „Днес в Пловдив няма фереджета, а утре“. Патриотите се заканиха повторно да внесат искането жените да ходят забулени.

„Това е поредна пиар акция на патриотите. Жени с фереджета в Пловдив няма“, отсече Пепа Деведжиева от Реформаторския блок./ 24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук