13.2 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Села в Бургаско са без ток, има затворени пътища

Пътищата в областта са частично заснежени и заледени, със снегонавявания. Почистват се и се обработват с пясък, сол и калциев двухлорид.
По искане на ОПУ Шумен Ришки проход е затворен за движение на товарни автомобили с обща маса над 12т, а от 3.5 т до 12 т с вериги без ремаркета и полуремаркета. По искане на ОПУ Варна път III-208 Провадия – Айтос е затворен за товарни автомобили с обща маса над 12т.
Поради наводнение движението между Ахелой и Поморие се извършва само в една лента. Река  Велека е заляла пътя Царево – Резово, който е затворен за движение в участъка Ахтопол – Резово. Няма обходен маршрут. Отворен за движение е общинският път Извор – Зидарово.
От ЕВН съобщават, че обстановката в областта е спокойна. Работи се по отстраняване на аварии в някои населени места в община Поморие и Карнобат. Авариите не са сериозни и се очаква всеки момент да бъдат отстранени. Без ток са селата Емона и Баня в община Несебър, като екипи на ЕВН работят на място за възстановяване на електричеството. Летище и Пристанище Бургас са отворени.
7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук