13.2 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Уволниха директорката с тортата- пенис, в с. Оризаре са в шок от снимката /снимки/

Директорка на училището в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова, която скандализира с шокираща снимка във Фейсубк е уволнена от работа. За това съобщ началникът на РИО Бургас Виолета Илиав. На снимката, която обиколи социалните мрежи, директорката  държи торта за рождения си ден, на която вместо свещички  има поставен декоративен,  мъжки полов орган.

„Тя беше подготвена за тази среща  и още с влизането си ми каза, че си подава оставката. Само един въпрос  и зададох-  дали това е тя на снимката  или е някакъв монтаж. Тя каза, че  е нейна снимка. На всеки случай реагираме адекватно.  Такъв  е животът…шарен, пъстър , всеки освен професията си има и личен живот , но той трябва да го съобразява със своето поведение, особено когато работи с ученици. Учениците са деликатна материя и трябва да подреждаме ценностната си система. Поведението не трябва да  е такава, каквато един възрастен човек би желал да има в свободното си време „, коментира началникът на РИО Бургас Виолета Илиева.

Въпреки че децата в село Оризаре вече са във ваканция, а училището е затворено, на селския мегдан темата за шокиращата снимка  е номер едно. Местните коментират, че директорката Красимира Стоянова   демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си фейсбук профил..

 

 

Величка Кръстева от с. Оризаре коментира: “ Ами направо е възмутително …то  и на едно малко дете да кажеш и то ще ти отговори същото …

„Това нещо за мен  е…как да го кажа… това  е срамно това нещо“, каза пред екипа ни  баща на ученик в Оризаре.

Децата от селото също знаят за срамната снимка на директорката си  и не се притесняват да коментират.

Тая директорка направо е за махане…тя като  е гледам….направо не мога… тя  е много лоша друга искаме просто.“, каза Иван , който е в 4 клас.

В момента в Оризаре е назначен временно изпълняващ длъжността директор, предстои и конкурс за поста.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук