13.2 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Задържаха двама с крадено БМВ

Полицията в Бургас задържа двама мъже от Бургас и Равда  с крадено „БМВ 120 Д“. Автокрадците са арестувани на 20 януари  в момент на транспортиране на крадения автомобил. Колата е била с поставени чужди регистрационни табели, издадени за лек автомобил “Фиат Типо”. Задържаните Д.П., 36 годишен от Бургас, е управлявал крадения автомобил,  а 41 годишният К.К. от с. Равда е управлявал лек автомобил “Фолксваген Голф 3”, с бургаска регистрация, движещ се пред крадения автомобил “БМВ”. И двамата са криминално проявени.

         При извършеното претърсване на л.а. “Фолксваген” са намерени : документите за самоличност на Д.П., както и оригиналните регистрационни табели на откраднатото през месец септември миналата година от територията, обслужвана от Второ Районно управление “Полиция” – Бургас “БМВ”.

         Д.П. и К.К. са задържани за срок от 24 часа, като материалите са докладвани в Бургаска районна прокуратура. С прокурорско постановление, срокът за задържане на лицата е увеличен на 72 часа, като към настоящия момент на Д.П. и К.К. са постановени мерки за неотклонение “Парична гаранция” във връзка с извършено друго противозаконно отнемане на микробус “Мерцедес Спринтер”, осъществено от територията на Районно управление “Полиция” – Поморие.

         По досъдебното производство, образувано за противозаконното отнемане на лекия автомобил “БМВ 120 Д”, са задържани и двата автомобила : “БМВ-то” и л.а. “Фолксваген Голф 3”, използван като първа кола при придвижването. Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на сектор “Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук