10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Борисов: В парламента има хора, замесени в наркотрафик

 

Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти, предаде БГНЕС.

Борисов присъства на официалното откриване на обновената зала  „Асикс Арена“ в София.

 

„Не ги гледам и не ги слушам“, каза Борисов по повод думите на лидера на БСП Корнелия Нинова, която го нарече страхливец.

AdvertisementЗапитан дали ще отговори на въпроса, поставен от Нинова относно това дали е знаел за обществените поръчки във ВМА, Борисов посочи, че има органи, които се занимават с това.

 

„Нинова може да излезе и да каже едно нещо, което е направила по време на нейно ръководство някога. Нашата работа е да градим и го правим всеки ден. Останалите ги бъркат с рошави мъже. Аз епитети не употребявам“, каза Борисов.

„Не съм знаел за одитния доклад, ако са знаели за този одитен доклад, да са го уволнили тогава служебното правителство на президента Радев. От къде да го знам аз това. Нито ми е оставяно като документ, нито като информация. В същото време има органи, които с това се занимават. Ние като морален жест му приехме оставката. (на Николай Петров – бел. ред.) В същото време в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик, хора, купували гласове и то от затворници, хора, които наричат българите „дебили“.

На журналистическа вметка, че Борисов е наричал българите „прости”, той заяви: „Много грешите и това е една лъжлива новина“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук