14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

ГЕРБ: Женя Гандиева ще бъде успешен кмет на Лозенец

„Женя Гандиева ще бъде успешен кмет на Лозенец. Неслучайно изречението е без удивителна накрая. Защото това не е апел под знака на предстоящите частични местни избори в едно от най-бързо развиващите се курортни селища по Южното Черноморие.
Това е логичен извод, защото Женя вече показа, че става за тази нелека работа през изминалата половин година, когато бе временно изпълняваща длъжността“. Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Бургас Диана Саватева. Справи се блестящо дори с усложнената обстановка заради тежката зима, хвали я кметът на Царево Георги Лапчев.

Пред пълна зала в четвъртък вечер, без да крие вълнението си, Женя обясни за какво ще работи. Според нея Лозенец има нужда от модернизирана пречиствателна станция, парк, повече места за културни събития, детски и спортни площадки, собствен фестивал, който да удължи сезона… Близо до центъра вече има нов здравен пункт.

Ако ми гласувате доверие да бъда ваш кмет, ще работя с душа и сърце, зарече се пред съгражданите си кандидатът на ГЕРБ. Тя подчерта, че държи много на комуникацията с хората и затова има идея на месец и половина – два да инициира събрания, за да изслушва лозенци.

Женя има подкрепата на жителите на курорта, на своята предшественичка Мария Василева, която я определи с три думи: работлива, амбициозна и уравновесена, на кмета на община Царево Георги Лапчев, който подчерта, че нейните приоритети са приоритети и на общинската администрация.

И разбира се, има моята подкрепа. Срещата с хората на Лозенец е важна и за мен – това е първото ми публично събитие след полагането на клетва като народен представител.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук