24.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Гринго и Сливков остават зад решетките! Софи се чуди кой път да хване

Районният съд в Айтос остави зад решетките Тодор Давидов – Гринго и Стефан Сливков, обвинени в закани за убийство и изнудване на айтоския бизнесмен Асен Атанасов за сумата от 50 000 лева. Обвинението твърди, че предприемачът е бил заплашван от Стефан, Гринго пък осигурил мобилен апарат и сим карти, от които да провежда разговорите, както и квартира, в която да отседне. В съда Давидов беше придружаван от приятелката си Софи Маринова.

Гринго и Софи Маринова правят опити за бебе. Това призна в съдебната палата в Айтос ромската Лили Иванова. Тя призна, че само преди няколко дни е била на преглед в една от бургаските болница, но отказа да коментира подробности.

Според адвоката на Тодор Давидов – срещу него няма годни доказателства. Липсвали и свидетели. Необосновано е да се твърди от прокуратурата, че той ще се укрие, тъй като той има множество ангажименти като изпълнител, както самостоятелни, така и в дует, смята защитата на 32-годишния айтозлия. Така или иначе Районна прокуратура – Айтос внесе в съда искане за постоянна мярка „задържане под стража“.

Софи Маринова и адвоката на Давидов поискаха той да бъде пуснат под парична гаранция от 3 000 лева, но искането беше отхвърлено. Ако бъде признат по повдигнатите му обвинения той може да получи парична гаранция от 1 000 до 5 000 лева или от 2 до 8 години лишаване от свобода.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук