16.1 C
Бургас
вторник, 15 юни, 2021

Два квартала искат допълнителен автобус

Жителите на най-новите квартали на Бургас – Рудник и Черно море, предложиха нов маршрут на сегашната обслужваща линия 6, който да е в сила след въвеждането на новата транспортна схема, част от Интегрирания градски транспорт.

Това стана по време на обществено обсъждане в двете населени места. Новата транспортна схема беше представена от ръководителя на мащабния проект и зам.-кмет по „Европейски политики и околна среда“ Руска Бояджиева, заместник – управителя на „Бургасбус“ инж. Любомир Атанасов и директора на Дирекция „Стопански дейности“ Ивелина Стратева.

Предложението за промяна на маршрута е автобусът да преминава през двата квартала, МБАЛ Бургас, бул. „Демокрация“, „Сан Стефано“ и Автогара „Запад“. Обсъдени бяха и други маршрути.

Жителите на Рудник и Черно море поискаха и сутрин да бъде пуснат допълнителен автобус, тъй като сегашното разписание не е удобно за учениците и работещите първа смяна. Всички предложения ще бъдат обсъдени и взети предвид при въвеждането на новата транспортна схема на града.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: