24.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Джибрил Сисе игра благотворително в Бургас, Бербатов не дойде

Благотворителен футболен мач за „Фондация Димитър Бербатов” се проведе в Бургас, в който участва лошото момче на френския футбол Джибрил Сисе.

Известният с ексцентрична визия играч с над 200 гола в професионалната си кариера допринесе за доброто настроение на терена. Самият Бербатов обаче не присъства на благотворителния мач, въпреки че средствата, които се събираха на  спортното шоу са за неговата  фондация.

Ексцентричният Джибрил Сисе пристигна за футболното шоу на стадиона с охрана и придружен от снимачен екип, който следваше всяка негова стъпка.

Французинът, който е европейски клубен шампион с Ливърпул, облече и екипът на „Бургас бийч”, заедно с Радостин Кишишев, Светослав Тодоров, Милен Георгиев, Златко Янков, Пламен Крумов и Ники Кръстев. Срещу тях излезе  „Отбора на сърцето” с Даниел Боримиров, Стойко Сакалиев, атрактивният Лео, певците Румънеца, Енчев, Спенс и Орлин.

Мачът завърши 11:9 за отборът на Джибрил Сисе, който се разписа с три попадения. Срещата пък бе емоционален и сантиментален реванш за бившият играч на армейците Стойко Сакалиев.

Утре ексцентричният французин, който се изявява и като Ди Джей ще направи парти шоу на морския бряг в Парк”Росенец”, на beach bar VISTA MARE  , след което отлита за Лондон.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук