18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Заляха с киселина жена в Бургас

 Днес около 08.35 ч. в Областна дирекция на МВР – Бургас е получено съобщение за залята с течност жена на ул. «Дебелт» срещу дом № 21 в града. Своевременно към мястото на инцидента са се отправили полицейски служители и екип на «Бърза помощ», който е откарал потърпевшата 30 годишна бургазлийка в МБАЛ Бургас. При първоначалния преглед е установено, че от течността са засегнати лицето, гърдите и гърба на жената, но все още се уточнява вида на течността. Изчаква се заключениетоотивът  на медиците относно опасността за живота на потърпевшата. Към местопроизшествието са насочени служители от «Гражданска защита» за обезопасяване на попаданалата върху пътно платно и тротоара течност, тъй като мястото на инцидента е в близост до детска градина. По данни на пострадалата заливането е осъществено от непознат за нея мъж, който се е придвижвал с велосипед, и същия при разминаването си с нея е плиснал в лицето й течността. 9216bf327c422cb0d8adf216e3ac3f08.jpgМза извършеното деяние е в процес на установяване от служители на сектор „Криминална полиция“ при Първо Районно управление на МВР – Бургас. Полицаите установяват свидетели на инцидента, както и наличието на камери по улицата и в близост до местопроизшествието, откъдето да се изземат записи.   

Състоянието на пострадалата жена  е стабилизирано, съобщиха от МБАЛ Бургас. По данни на бургаските медици от течността са засегнати лицето, дясната ръка, гърба и седалището на жена, като това са около 20 % изгаряния.

Незебавно след привеждането й в бургаската болница раните са обработени, а пострадалата заедно с линейка с медицински екип е отпътувала към Клиниката по изгаряния в «Пирогов» – София.

По първоначални данни 30 годишната бургазлийка до преди 20 дни е била офис-секретар на политическа партия «Другата България» в крайморския град, но е прекратила взаимоотношенията си с политическата структура.

По случая е образувано досъдебно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук