19.1 C
Бургас
неделя, 20 юни, 2021

И ВиК пусна промоция за Коледните празници

„Водоснабдяване и канализация“ЕАД – Бургас обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти до 30.12.2013 год. Със започналата кампания Дружеството предоставя възможност за промяна на името на титуляра на съществуваща партида. Клиентите ще могат да открият и нова такава само срещу 8 лева вместо 30.

Информация за изискваните документи за смяна на име по партида и корекции в адреса, клиентите ще получат във всички центрове за обслужване на клиенти на Дружеството и на сайта на ВиК ЕАД – Бургас. Откриване на нова партида или промяна на името на титуляра на тази атрактивна цена ще създаде удобство не само на нашите потребители,но и на фирмата с цел по-добра комуникация между нас и нашите абонати. Така ще се допускат по-малко проблемни ситуации при отчитането на консумираната вода, считат от дружеството.

Услугата може да бъде извършена на следните места: Център за работа с клиенти – гр.Бургас,кв.Победа, ул.”Ген Вл.Вазов” № 3,ет.4 и във всички офиси на дружеството в Бургас, както и в офисите на дружеството в следните градове на Бургаска Област: Айтос,Камено ,Карнобат, Малко Търново,Несебър, Обзор, Поморие, Приморско,Руен,Созопол,Средец,Сунгурларе,Царево. Повече информация на тел.: 87 14 14 и 87 14 00

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: