24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

И ЕasyJet започва днес полети от Варна до Лондон

Още една авиокомпания пуска полети от Варна до Лондон, съобщиха от „Летище Варна“. Днес официално предстои да бъде открита линията до Лондон на нискобюджетния превозвач Еasy Jet. Освен до британската столица през летните месеци превозвачът ще от Варна и до летище „Шьонефелд“ в Берлин. Така авиокомпанията ще превърне Варна в своето второ летище в България след София.

Полетите на Еasy Jet от Варна до Лондон ще се извършват три пъти седмично през лятото във вторник, сряда и събота. От 28 юни самолетите на Еasy Jet ще започнат да летят два пъти седмично в сряда и събота от Варна до Берлин. От 21 юли Wizz Air открива новата си линия от Варна до Тел Авив. От компанията съобщиха, че билетите са вече в продажба на цени от 49.99 лв.

Неотдавна от Wizz Air обявиха, че авиокомпанията ще открие двадесет и седмата си база във Варна, където ще бъде разположен един нов самолет Airbus A320. Така варненското летище ще стане второто у нас след София, където компанията ще има своя оперативна база. Това ще увеличи броя на линиите, обслужвани от авиокомпанията, на седем.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук