14.1 C
Бургас
понеделник, 14 юни, 2021

Младежи влязоха във фитнеса на обучение за здравословен начин на живот

Младежи от клуб „Entertainment” към Сдружение „Младежки Глас” организираха семинар за здравословния начин на живот, чрез фитнес упражнения. „Добрият външен вид, високият тонус и самочувствието може да бъде постигнато с едни по-активен начин на живот и пълноценен и здравословен режим на хранене. Това е целта на семинара за младежи, които да прилагат правилно диети и тренировъчните програми подходящи за индивидуалните особености, за да се избегнат най-често допусканите грешки”, уточни Стоян Пенев, лектор на мероприятието. Хранителните добавки и въздействието върху организма е много важен фактор при употребата им. Често срещани са заблудите, които повлияват на хората за важността на добавките.

Едно от най-важните неща в диетата е закуската, която трябва да бъде наситена с голямо количество твърди въглехидрати. Младите спортисти имаха възможност да се запознаят с мощното въздействие на анаболните стероиди, свързано със страничните ефекти, които повлияват на човешния организъм. Обучението се проведи в зала за фитнес, където младежите имаха възможност практически да се запознаят със специализираните уреди.

Сдружение „Младежки Глас” ще продължава да организира и други мероприятия за по-голяма информираност на младото поколение, в различните сфери от живота.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,907Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: