15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Напрежение между охранители на „Каваците“.10 души на разпит в полицията

На 24 юни около 12.40 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение от представител на охранителна фирма, отговаряща за охраната на къмпинг „Каваци” за това, че в района му дошли представители на втора охранителна фирма. Същите заявили, че разполагат с договор за охрана на бунгала в къмпинга, сключен с втора фирма, оспорваща собствеността на обекта.

След кратък разговор служителите от първата охранителна фирма се оттеглили и подали сигнал в полицията, заявявайки че конкурентите им вероятно носят оръжие, без обаче да са го видели. Към къмпинг „Каваци” се отправили полицейски екипи, но същите не установили в района въоръжени мъже.

Малко по-късно представител на втората охранителна фирма подава сигнал, че група мъже, приятели на първата охранителна фирма, обитаващи бунгала на къмпинг „Каваци”, през седмицата консумирали различни напитки и храни в отделни заведения на плажната ивица, като не плащали за услугата.

С цел изясняване на случая в Районно управление – Созопол са отведени десет човека от двете спорещи страни. Образувана е проверка.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук