9.9 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Независимият Николай Димитров готов с проекти за 350 млн.лв. за Несебър

Независимият кандидат за кмет на Община Несебър за трети мандат Николай Димитров откри предизборната си кампания в препълнената зала на читалище „Яна Лъскова” в Стария град. Димитров посочи, че всичко, което е постигнато в общината през последните два мандата е благодарение на работата на общинската администрация, с подкрепата на общинския съвет и държавата. По думите му Несебър днес е модерна европейска община, заради последователната политика на стабилност и планиране. През програмния период са спечелени и реализирани европейски проекти на обща стойност над 120 млн.лв., а за новия програмен период,  до края на 2020 година, има готови разработки по 156 конкретни проекта на стойност над 350 млн.лв.

Независимият кандидат за кмет представи какво е направено за развитието на всички населени места в общината, в областта на инфраструктурата, социалната сфера, спорта и културата. Николай Димитров представи и новите проекти, които предстоят да бъдат реализирани, като най-важен и основен е новият градски площад в Новия град с Културен дом, Общинска сграда и поща.

Сред новите проекти са също изграждането на Летен театър и Морски аквариум в Новия град, Зона за отдих със спорт и игрища в Стария град, Спорта зона в кв. Черно море, Обществена сграда в Слънчев бряг- запад, Дом за стари хора и Автогара в Кошарица и още много, модерни проекти.

Преди началото на отчета Николай Димитров благодари специално за подкрепа на своята съпруга, дизайнерката Нури Димитрова и представи на публиката филм за участието й на международна изложба в Москва, където тя представи гигантска рокля, реплика на венчалната рокля на Екатерина Велика.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук