23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Община Поморие е представена на най-мащабния туристически форум в България

От днес до 13 февруари Община Поморие ще бъде представена на най-значимия и всеобхватен туристически форум у нас „Ваканция и СПА Експо”. Международната туристическа борса се провежда в София и за 33-ти пореден път събира представители от България, Европа и света, разкривайки им нови инициативи и мащабни бизнес възможности.

Тази година Община Поморие участва в изложението със самостоятелен щанд, в конкуренция с близо 400 участници. Професионалният и приветлив екип от Общинското предприятие „Туризъм и спорт“ вече осъществява директни контакти и презентира туристическия продукт на града ни както пред широката публика, така и пред туроператори, хотелиери и фирми от сектора.

Поморие е иновативна СПА дестинация и притегателен център за специалисти в областта на балнеотуризма, но е и фестивалната столица по Черноморието, с което ежегодно привлича хиляди посетители от страната и чужбина. Насърчаването на вътрешния туризъм, привличането на повече българи да пътуват и почиват в страната, са сред посланията на изложението тази година.

През трите дни на форума „Ваканция и СПА Експо” ще се проведат десетки демонстрации и дискусии и по други актуални за развитието на туризма теми. Някои от акцентите в програмата, където участие ще вземат и представителите на Община Поморие, са: кръгла маса на Министерство на туризма – България, Среща на унгарския туристически бизнес с туроператори от България, БУБСПА – „България – конкурентна дестинация, развиваща целогодишен медикъл спа, спа и уелнес туризъм“ и други.

Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, БУБСПА, АБТТА, Софийски съвет по туризъм. Щандът на Община Поморие вече бе лично посетен и похвален от Министър Ангелкова.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук