11 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Откриха разчленен труп на малко дете в парк в Чикаго (ВИДЕО)

Разчленен туп на двегодишно детенце е открит в парка Гарфилд, в западната част на Чикаго, съобщи breaking911.com. Засега не е известно кое е детето и къде е живяло. Не са ясни мотивите за зверството. Частите от тялото са намерени, след като хора се оплакали на полицията, че не могат да се разхождат из парка от непоносима миризма.

Докарани са две следови кучета, които обдушват всяка трънка или цвете в парка с надеждата да се намерят следи, водещи към изродите, разчленили момченцето. Отделно два екипа водолази буквално обръщат с водораслите надолу езерото в парка в търсене на улики.

Униформените от Чикаго са на мнение ,че останките са на дете между 2 и 4 години. „Малчуганите на тези години са обгрижвани поне от един роднина. Не е нормално, ако дете изчезне, нито един негов близък да не алармира веднага властите. А ние такива сигнали до този момент нямаме“, категорични са ченгетата. Те обаче признават,че от близо 25 години това е първото зверство, извършено над дете района на Чикаго./ 24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук