13.8 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Панайот Рейзи даде старт на кампанията на ПП ГЕРБ в Созопол

Досегашният кмет и кандидат-кмет на община Созопол Панайот Рейзи откри официално предизборната кампания, като представи на обществеността в Созопол кандидатите за съветници и за кметове на населени места от листата на ПП ГЕРБ. Гости на събитието бяха бургаските депутати от ГЕРБ Диана Йорданова и Димитър Бойчев.

От сцената на амфитеатъра той благодари на своите съграждани за доверието, което са му гласували на предходните избори и за подкрепата им през втория му мандат. „ Благодарение на вашето доверие и подкрепа, аз и моят екип успяхме да направим много за Созопол и общината. Построихме много обекти,спечелихме и  реализархме много проекти. Успяхме да изградим пречиствателната станция, която да пречиства водите на Созопол и Черноморец, една изключително важна придобивка, която чакахмемного години. Тя се случи през нашия мандат и сега можем уверено да кажем, че Созопол върви по верния път и може да развива гуризъм на европейско ниво“, заяви Панайот Рейзи. Той сподели със присъстващите на амфитеатъра, че е получил поздравления от премиера Бойко борисов за успешно реализиарния проект и обещание остров Свети Иван да бъде предоставен за стопанисване на община Созопол. „ Премиерът ми обеща, че ако спечелим изборите, остров Свети Иван ще стане общински“, заяви Панайот Рейзи.

Кандидат- кметът и водач на листата за общински съветници на ПП ГЕРБ представи кандидатите за общински съветници, които излязоха на сцената. Той подчерта голямото значение на общинските съветници и важността на тяхната работа за реализирането на политиката на общинската администрация. „ Работили сме за доброто на община Созопол и дори когато сме имали различия, сме ги обсъждали и изглаждали, за да могат обектите и придобивките на които се радваме сега, да ги има“, каза още Панайот Рейзи.

Листата на ПП ГЕРБ за общински съветници:

1          Панайот Василев Рейзи

2          Красимира Иванова Германова

3          Катя Петрова Стоянова

4          Стоян Тодоров Маринов

5          Гено Тодоров Пухов

6          Тодор Георгиев Чакъров

7          Светлана Янкова Лулева

8          Иван Господинов Хаджиев

9          Стойо Минчев Недин

10       Илиян Стефанов Стефанов

11        Пенка Богданова Щерионова

12        Христо Георгиев  Бардуков

13        Янчо Русков Георгиев

14        Стойчо Трендафилов Неделчев

15        Никола Георгиев Кузманов

16        Георги Леонидов Пинелов

17        Иван Каменов Киров

Панайот Рейзи представи и кандидатите за кметове на населените места в община Созопол.“ Няма нови лица сред кандидатите за кметове, защото досегашните кметове се справиха добре и аз ще разчитам на тях както на изборите, така и след това“, заяви Панайот Рейзи.

Кандидатите за кметове по населени места:

Панайот Рейзи- гр. Созопол

Добри Добрев – гр. Черноморец

Ренета Стоева- с. Атия

Иван Пазвантов- с. Равадиново

Иван Динев- с. Росен

Георги Станев- с. Равна гора

Стойчо Петков- с. Зидарово

Димитър Трънков- с. Габър

Иван Иванов- с. Крушевец

Илия Бахов- с. Индже войвода

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук