10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Презентираха новата индустриална зона пред турски предприемачи

Бизнес форум с участието на представители на местни и турски фирми в областта на строителството, земеделието и животновъдството се провежда в Бургас. В делегацията от Република Турция влизат 50 предприемачи от градовете Люлебургаз, Чорлу и Текирдаг, които са членове на една от най-големите сдружения на фирми и организации там – „Тускон“, с повече от 600 предприятия.

Форумът откри зам.-кметът на Община Бургас Красимир Стойчев.  Той приветства гостите от южната ни съседка за интереса към развитието на икономиката на Бургаския регион, след което презентира новата индустриална зона в Бургас и отправи покана към потенциалните инвеститори от Турция да се възползват от възможностите, които предлага.

Участие в дискусията взеха още председателят на БТПП Цанко Иванов, генералният консул на Република Турция в Бургас Джем Улусой и председателят на „Тускон“.

Организатори на срещата са Бургаската търговско – промишлена палата, Турско-българската търговско-индустриална камара, Камарата на строителите в Бургас и Община Бургас.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук