16 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Професор от БАН: Ние сме продукт на извънземни

Има стотици доказателствата за това, че нашата планета е посещавана от извънземни, каза проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания на БАН. Едно от най-ярките е мумията, открита преди 10 години в Латинска Америка, заяви ученият пред камерата на БНТ.

През тази година мексикански учени представиха първите научни данни за нея. Днес у нас те представят и специален филм посветен на съществото, а професорът не само го е виждал, но дори го е пипал.

„В началото се е считало, че то е някакъв човешки мутант, тъй като е мумифицирано, но след като колегите от Мексико са направили научен анализ, се оказа, че ДНК-то на това същество не съответства на нищо земно. Поставя се въпросът откъде се е взело, как е попаднало на Земята“, добавя проф. Филипов.

На въпроса как изглежда извънземното, той отговаря, че прилича на хлебарка.

„То има голяма глава. Нашите космонавти страдат от този проблем. Поради безтегловността, костната система атрофира много бързо, а главата се разраства, защото кръвта отива в черепа. Затова космонавтите, които стоят по-дълго време в Космоса, имат хилави тела и големи глави“, обяснява професорът.

„Все още мисля, че и ние сме продукт на извънземни. Нищо чудно тези, които срещнем, да са подобни на нас. Когато са строени пирамидите в Египет, европейците са живеели в пещери. В Африка са рязани камъни с много странни технологии. Извънземните са посещавали планетата ни преди 50-60 хилядолетия, но нито веднъж не са ликвидирали човечеството. Можели са да ни изтрепят, когато сме се замеряли с камъни. Защо е трябвало да чакат да станем ядрена сила, за да воюват с нас!? Те ни наблюдават, а ние още не сме готови да се възползваме миролюбиво от техните знания. Имало е пазарлъци от страна на американците и на руснаците с тях за технологии, но те са използвани във военната индустрия, а не за подобрение на живота на хората“, заяви ученият. Той разказа и за срещата си с Ванга.

„Преди 20 години ми бяха откраднали колата и аз отидох при нея. Тя заговори за извънземните, без аз да й казвам къде работя. Пророчицата заяви, че е много рано да имаме контакт с тях, тъй като не сме готови. Те трябва да ни превъзпитат, за да се осъществи по-пълноценен контакт“, каза още Филипов.

Ален Годиер от Комисията за аномални явления във Франция пък обясни в „Денят започва“, че все още се изследва това дали има извънземни и няма нищо категорично. Той каза, че в рамките на Космоса има около 200 милиарда галактики, като само в една галактика има между 100 и 400 слънчеви системи.

Франсоа Лонгер от Центъра за космически изследвания във Франция добави, че във френската агенция има една забележителност, която работи от 1977 година по отношение на неидентифицираните обекти. От тогава те регистрират доказателства за съществуването на извънземни. Френските учени работят по феномени, трудни за обясняване.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук