18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Реформаторите изненадаха най-младия си член със синя торта за рождения му ден

Реформаторски блок – Бургас изненада най-младия си член Димитър Стоянов със синя торта и кафе за рождения му ден. Организатори на изненадата бяха водачът на листата с кандидати за общински съветници на реформаторите д-р Георги Митев и вторият  в листата Тошко Иванов.

„Митко е не само най-младият ни член, но и един от най-активните. Вярвам, че го чака  голямо бъдеще на политическата сцена и му пожелавам много успехи”, каза д-р Митев.

P136033122-годишният рожденик, който следва „Право”  в Бургаския свободен университет, влезе в ролята на домакин и разряза синята торта с надпис: „Честит рожден ден, Митко”.

„Въпреки младостта си, Димитър е пример за мислещ и отговорен човек. Затова се надявам да привличаме все повече хора като него”, каза Тошко Иванов.

Сред подаръците за рожденика бе карта на Германия, на която бе отбелязан градът, в който учи дамата на неговото сърце. От ДСБ, откъдето е и самият Митко, решиха да попълнят колекцията му с шалове в любимия син цвят.

Да поздравят рожденика в откритата приемна дойдоха Надежда Палова, д-р Лорис Сайян, който е  от Гражданския съвет на реформаторите, председателят на Дружеството на бургаските художници Митко Иванов и много други.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук