20.4 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Реформаторите канят на чаша кафе бургазлии

Реформаторите избраха нетрадиционен начин за среща със своите избиратели. В приемна на открито до Часовника всеки бургазлия може да се запознае с програмата на реформаторския блок ,за развитието на Бургас, като изпие с кандидатите за общински съветници чаша кафе.

Водачът на листата, общинският председател и областен координатор на ДСБ д-р Георги Митев заяви, че реформаторите ще държат на неформалната и тясна връзка с хората.

Ще вложим всичките си усилия в намирането на решения проблеми на гражданите, коментира областният секретар на СДС Тошко Иванов и втори в листата на РБ.

Живко Табаков, трети в листата и общински председател на Движение България на гражданите, намира идеята, да се споделят проблемите на бургазлии на чаша каф,е като много добра.

Реформаторите почерпиха с чаша кафе кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, които са в съседната на тяхната шатра. Двете десни партии в Бургас подкрепят кандидатурата на кмета на Бургас Димитър Николов. Чаша кафе с реформаторите изпи и Златко Димитров, кандидат-кмет на ГЕРБ в Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук