21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Роналдо се появи в безумна японска реклама /ВИДЕО/

Звездата на Реал Мадрид и носител на златната топка за миналия сезон и приза за най-добър играч в Европа Кристиано Роналдо се появи в нелепа японска реклама. Тя бе заснета по време на престоя му в Япония, където беше на гости и в комедийно ток-шоу, което е много популярно в Япония. 

Сигурно сте си помислили, че звездата на световния футбол е участвал във футболна реклама или в реклама на някоя известна спортна екипировка. Лъжете се. Кристиано Роналдо рекламира уред, който тренира лицето… Да, точно така, фитнес уред, популярен в Япония, който тренира скулите. Може да ви се струва странно, но в Япония е много популярно хората да тренират лицата си, а не бицепсите например. 

Този уред е меко казано странен, лапвате го и започвате да се клатите и уреда започва и той да се клати и по този начин според японските фитнес инструктори ще заздравите лицето си. Каква тренировка само? Инструкторите в Япония препоръчват тази джаджа да се използва по 1 минута всеки ден, за да могат да получат лицето на Кристиано Роналдо. Много странна реклама и странен тренировъчен аксесоар. 

Вижте нелепата реклама и невероятно странният фитнес аксесоар в добилата популярност по цял свят японска реклама тук:

fitwell.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук